Tässä erään asiakkaamme palautetta jo vuosien takaa…

“Voin sanoa, etten luopuisi Selter 51-laitteesta millään ehdolla. Ostaessani SE51-  laitteen en ymmärtänyt, kuinka monipuolisen laitteen hankin ja on luultavaa, että löydän sille vielä monia käyttötapoja. Laitteen mukana on selkeä ohjekirjanen, jossa on muutamiin yleisin vaivoihin sopivia elektrodien asetteluja. Aloitin kuntosaliharjoittelun ja luulin lihasteni tulevan aroiksi heti ensimmäisen kerran jälkeen, mutta käytin laitettani lihasten rentouttamiseen enkä saanut mitään kipuja, turvotuksia tai särkyjä. Samalla olen huomannut verenpaineeni laskeneen, mistä olen todella iloinen, sillä se on aina ollut liian korkea. Ranteissani on kulumaa, joten kokeilin terapiaa myös käsiini ja tuntuu uskomattomalta, että vaikutus alkoi heti. Sormistani hävisi kipu. Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen hoitolaitteeseeni ja suosittelen sitä muillekin, sillä kokemukseni siitä ovat ainoastaan hyviä. “

Marianne Salminen, 50, Tampere

Lue koko juttu asiakastarinoita sivulta.

Ilmainen kuntokartoitus

Ilmaisessa kuntokartoituksessa mitataan happoemästasapaino (Ph), BMI, lihasmassa, sisäelinrasva, kudosrasvat, kalorinkulutus, verenpaine ja happisaturaario. Varaa oma aikasi! Aikoja rajoitetusti. Vuodenvaihteen tarjous voimassa toistaiseksi.

Palvelun suorittaa Marjo Rantala  Tampereen Hämeenpuiston hoitolassa. Tarkemmat ohjeet ajanvarauksen yhteydessä.

Websivujen pohjaversio valmis.

Sivujen perusrakenne ja -tietopohja on valmiina. Seuraavaksi jatkuu laajentaminen ja syventäminen. Kaikki tieto sivuilla on jo kuitenkin relevanttia ja todellista. Ei siis enää mitään Aku Ankka vitsejä vaan totista asiaa.  Olkaa hyvä!

 

Selterin uudet kotisivut tekeillä.. New webpages

Uusimme kotisivut kokonaan. Luvassa on mielenkiintoista sisältöä elektroterapiasta ja Selterin tarjoamista tuotteista. Lisäksi tulemme avaamaan  verkkokaupan lähiaikoina.

We are renewing our webpages as a whole. There will be interesting information about electrotherapy and the products Selter will offer.  In addition we are going to open a web shop in near future.

Keep on following.