Tässä erään asiakkaamme palautetta jo vuosien takaa…

“Voin sanoa, etten luopuisi Selter 51-laitteesta millään ehdolla. Ostaessani SE51-  laitteen en ymmärtänyt, kuinka monipuolisen laitteen hankin ja on luultavaa, että löydän sille vielä monia käyttötapoja. Laitteen mukana on selkeä ohjekirjanen, jossa on muutamiin yleisin vaivoihin sopivia elektrodien asetteluja. Aloitin kuntosaliharjoittelun ja luulin lihasteni tulevan aroiksi heti ensimmäisen kerran jälkeen, mutta käytin laitettani lihasten rentouttamiseen enkä saanut mitään kipuja, turvotuksia tai särkyjä. Samalla olen huomannut verenpaineeni laskeneen, mistä olen todella iloinen, sillä se on aina ollut liian korkea. Ranteissani on kulumaa, joten kokeilin terapiaa myös käsiini ja tuntuu uskomattomalta, että vaikutus alkoi heti. Sormistani hävisi kipu. Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen hoitolaitteeseeni ja suosittelen sitä muillekin, sillä kokemukseni siitä ovat ainoastaan hyviä. “

Marianne Salminen, 50, Tampere

Lue koko juttu asiakastarinoita sivulta.

2 Replies to “Tässä erään asiakkaamme palautetta jo vuosien takaa…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *