Selter hoitokonsepti

Takuuhoito: Vähintään 15cm pois mitoista vain kolmessa viikossa!

Ilman lisäliikuntaa, ilman dieettiä, ilman lääkkeitä tai muita ravintolisiä!

Ainoana Suomessa – annamme tämän hoitotakuun!

Jos painoindeksisi on 26 tai enemmän ja käyt viisi kertaa hoidossamme kolmen viikon aikana, lupaamme, että mitoistasi lähtee pois vähintään 15 cm tai jatkamme hoitoja ilmaiseksi kunnes tavoite on saavutettu.

Hoidot suoritetaan lihas-lymfastimulaatiolla Selter 24 hoitolaitteella sopimushoitolassa  asiantuntevan hoitajan avustuksella.

Tuloksena vyötärön, lantion, pakaroiden sekä ylä- ja alareisien yhteenlasketuista mitoista lähtee vähintään 15 cm. Tavallisesti usein vähenee jopa 20-30 cm tai jopa enemmän.

Hoito-ohjelma

Ensimmäisen hoitokerran aluksi ja viimeisen lopuksi mitataan seitsemän mittaa: vyötärön, lantion, pakaroiden sekä ylä- ja alareisien ympärysmitat, joita verrataan keskenään – yhteenlasketuista mitoista on poistunut vähintään 15 cm. Mikäli edellä mainittu tavoite ei ole toteutunut, hoitoja jatketaan saman ohjelman mukaisesti kunnes se saavutetaan.

Hoidoissa käydään 2-3 päivän välein. Yksi hoitokerta kestää noin tunnin. Ensimmäisellä kerralla on varattava aikaa noin 1,5h opastusta, mittauksia ja tietojen kirjaamista varten.

Takuun ja hoitopalvelun ehdot:

– Painoindeksisi on 26 tai enemmän.
– Hoitosarja suoritetaan annettujen ohjeiden mukaisesti.
– Hoidettava ei saa olla vakavasti sairas tai raskaana. Mikäli hoidettava epäilee hoidosta aiheutuvan mahdollisia terveydellisiä riskejä, tulee hänen tarvittaessa aina neuvotella lääkärinsä kanssa ennen hoitoa.

Tampereella hoidot tuottaa Tampereen Rentoutushieronta  Hämeenpuisto 53 Tampere.

Tarjoamme kaikille muillekin kiinnostuneille hoitoloille mahdollisuuden hankkia tämä hoitokonsepti käyttöönsä omaan palvelutarjontaan asiakkailleen.

Lisätietoa tästä mahdollisuudesta saatte meiltä.  Kerromme siitä mielellämme tarkemmin.